همصدایی رادیکالها و قالیبافیها علیه ظریف | نقل قول رهبری هم مشاور جلیلی را راضی نکرد | ثابتی: شاید منظور رهبری این باشد که باید سختگیرتر بود
رویداد۲۴| این طور که معلوم است مجلس دوازدهم قصد ندارد دست از سر ظریف بردارد و تا معاون راهبردی پزشکیان را از دولت بیرون کند، دست بردار نیست. از یک طرف با مخالفت با فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب افراد در مشاغل حساس موجب تداوم این مناقشه بین دولت و مجلس شده و حل آن را عقب انداختهاند، از طرف دیگر هر روی شاهد یک اظهارنظر تند و عجیب هستیم. قالیباف تاکید میکند که انتصاب ظریف غیرقانونی است و پیشنهاد میکند که او خودش برود! ثابتی و همفکرانش در طیف پایداری هم که به هیچ صراطی مستقیم نیستند. شاهدش همین پاسخ عجیب امیرحسین ثابتی در واکنش به این نقل قول که رهبری با اصلاح قانو تابعیت قهری موافق هستند.
او گفته: «کسی نتوانسته ادعا کند حضرت آقا دقیقا با اصلاحش به چه صورت موافقند؛ شاید منظور رهبری این باشد که باید سختگیرانهتر شود تا انتصاب افرادی که زمینه نفوذ برایشان جدی است را سفت و سختتر بگیریمباشگاه خبرنگاران: نماینده مجلس گفت: قانون نحوه انتصاب در مشاغل حساس میتواند سختگیرانهتر شود و دایره آن از فرزندان و همسران گستردهتر و افرادی دیگری را هم شامل شود.»
او افزود: «اینکه حضرت آقا با این مسئله موافقند لزوما به این معنی نیست که ایشان با آن چیزی که دولت میخواهد موافق هستند مثلاً ممکن است بنده هم که به یک فوریت لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس رای مخالف دادم در اصلاحش این قانون را سفت و سختتر کنیم تا افرادی که کوچکترین شائبهای در ارتباط با آنها وجود دارد و همیشه یک سرشان در یک کشور دیگر است نتوانند در جمهوری اسلامی پست بگیرند و این اصلاح میتواند به این معنی باشد.»
همصدایی علیه ظریف
دیگر نکته قابل توجه در این اظهارات مشاور جلیلی این است که طیف رادیکال مجلس موفق شده نظر خود را به سایر گروههای حاضر در خانه ملت و مشخصا قالیبافیها بقبولاند! شاهد اینکه ثابتی از همصدایی در مجلس پیرامون این موضوع سخن گفته است. مشاور جلیلی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس مجلس، گفت: «صحبتهای آقای قالیباف نشان داد که در غیرقانونی بودن انتصاب آقای ظریف در معاونت رئیسجمهور اجماع وجود دارد.»
وی اظهار کرد: «تا قبل از این عدهای فکر میکردند که در مجلس دودستگی وجود دارد، اما رئیس مجلس هم تاکید دارد که آقای ظریف بهطور غیرقانونی در دولت حضور دارد و از اینجا به بعد قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور بر اساس وظیفهای که دارند باید به این موضوع ورود کنند البته مجلس هم ابزار نظارتی خود که ماده ۲۳۴ آییننامه داخلی و ارجاع پرونده آقای پزشکیان به قوه قضاییه است را میتواند ادامه دهد.»
زبان تهدید در برابر ظریف!
رادیکالهای مجلس از همان وقتی که کامران غضنفری تهدید کرده بود کار به قوه قضاییه خواهد کشید و تا پای عزل رئیس جمهور هم خواهند رفت، زبان تهدید را برگزیده بودند. حالا هم ثابتی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آقای قالیباف گفت بهغیر از اعمال ماده ۲۳۴ مسیر دیگری هم وجود دارد، گفته: «ماده ۲۳۴ جزو آییننامه داخلی مجلس است و آقای قالیباف باید آن را اجرا کند، چون رئیس مجلس نمیتواند مانع از اجرای آییننامه شود، اما من اینطوری فهمیدم که پیام حرفهای آقای قالیباف به مجلس این بود قبل از اینکه ما پرونده رئیسجمهور را به قوه قضاییه بفرستیم خودتان تدبیر کنید و آقای ظریف را عزل کنید.»